Menu
21 September 2019

Binnenvaart Ontmoetingsdag 2019 & 100-jarig CBOB jubileum

Meer info
Info
Agenda

Binnenvaart Ontmoetingsdag & 100-jarig jubileum CBOB op 21 september 2019.

Deze Binnenvaart ontmoetingsdag is anders dan de voorgaande Ontmoetingsdagen. Op 21 september wordt ook het 100-jarig CBOB jubileum gevierd. De locatie is wederom vakantiepark de Heigraaf te Woudenberg waar we in 2015 de eerste editie organiseerden.

Zoals u van ons gewend bent is er in de ochtend een dienst, waarin ‘’onze’’ Peter Kruijt zal voorgaan.

Hij zal ons meenemen met het thema Welvarend vanuit geestelijk perspectief. In het middagprogramma zal het thema een praktische invulling krijgen. Tijdens dit feestelijke programma zal er uitgebreid aandacht besteed worden aan het 100-jarig bestaan van de Christelijke Bond voor Ondernemers in de Binnenvaart. Op mijn bureau liggen vergeelde documenten waarin het schoonschrijven kennelijk door iedereen werd beheerst. Datumstempels van de vorige eeuw sieren de documenten van de Nederlandse Protestansch- Christelyke Schippersbond aan de N.Z. Voorburgwal 58-60 te Amsterdam. Vervlogen jaren en herinnering die mooi zijn om door te nemen. Tijdens deze middag kijken we terug, maar ook vooruit. Waar zijn we ooit begonnen en waar willen we naar toe. Wat bind ons al 100 jaar?

 

Zoals u van ons gewend bent doen wij er alles aan om iedere gast van jong tot oud een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit jaar nog een beetje extra i.v.m. het 100-jarig jubileum. Zo zijn er grote namen in ons midden. Rosa de Vijver, bekend als de ‘’Zandprinses’’ zal in de ochtend en middag aanwezig zijn en ons meenemen in haar betoverende optreden. Een trio van muzikale talenten zal de ochtenddienst begeleiden op orgel, piano en panfluit. Mirjam Bouwman, televisiepresentatrice zal het feestelijke middagprogramma presenteren. Directeur-generaal luchtvaart en maritieme zaken Jan Hendrik Dronkers is de gastspreker.

 

Verder zal de jubileumglossy gepresenteerd worden, de uitreiking CBOB-wisseltrofee zal van eigenaar verwisselen, is er een jubileumrede van de voorzitter en is er de verkiezing winnaar jubileumvlaggenactie. Maar ook Lasergames, Magic & Science, Djembé en diverse sport en spel onderdelen ontbreken niet aan het programma.

 

Alle reden om te komen, samen te zijn, nadenken over serieuze en minder serieuze zaken. Gezelligheid en ontspanning op een prachtige locatie. Even tijd voor elkaar en jezelf, even weg uit de dagelijkse beslommeringen. Jij bent van harte welkom, en neem je collega ook mee.

 

Tot 21 september!

 

Aanmelden via deze link

:https://www.binnenvaartevents.nl/events/binnenvaart-ontmoetingsdag/binnenvaart-ontmoetingsdag-2019-100-jarig-cbob-jubileum
Wanneer

21 September om 09:00 uur
tot 21 September om 22:00 uur

Waar

Vakantiepark de Heigraaf, De Heygreaff 9, 3931ML Woudenberg

Debriefing Binnenvaart Ontmoetingsdag & 100-jarig CBOB Jubileum

21.09.2019

Laatste nieuws

Afgelopen zaterdag kwam het allemaal bij elkaar. Nee, niet alleen de varenden en de oud-varenden kwamen bij elkaar, maar ook alle factoren kwamen bij elkaar die de vijfde Binnenvaart Ontmoetingsdag tot een prachtige dag maakten. Enerzijds was het...

Lees verder
Binnenvaart
Ontmoetingsdag
2019
&
100-jarig
CBOB
jubileum
Terug
naar
boven
©2022 Binnenvaart Events, Scheepsmakerij 320, 3331MC Zwijndrecht
PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer • V: 2nd Chapter BV