Menu

Over ons

Zowel de CBOB als het Binnenvaartpastoraat organiseren activiteiten voor binnenvaartondernemers. Diverse activiteiten organiseren wij in samenwerking met elkaar. Het doel is om mensen uit de binnenvaart te ondersteunen in hun geloof. Plekken te creëren waar men elkaar kan ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar we zoeken naar Gods aanwezigheid.

Wij geloven dat God ons kan geven wat wij nodig hebben in welke situatie wij ons ook bevinden. Dat kunnen de meest uiteenlopende situaties zijn. Bij de één gaat alles voor de wind, de ander verkeert in een economische crisis. De één heeft een gelukkig gezinsleven, de ander tobt met een huwelijkscrisis. De één zit goed in zijn/haar vel, een ander tobt met een (geheime) verslaving. In de binnenvaart komen al die dingen net zo hard voor als aan de wal. De binnenvaart is echter wel een heel bijzondere doelgroep. Immers, altijd onderweg en heel vaak verkerend op een aantal vierkante meters. Daarom willen wij juist deze doelgroep ten dienste zijn door activiteiten te organiseren gericht op deze mensen.

Op deze site willen we de verschillende activiteiten op een rijtje zetten en laten zien wat het inhoudt. Mocht u ideeën hebben, dan nodigen we u van harte uit om te reageren via ons mailadres onder tabblad contact.

Terug
naar
boven
©2023 Binnenvaart Events, Scheepsmakerij 320, 3331MC Zwijndrecht
PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer • V: 2nd Chapter BV